Oranjegekte - OilSafe/Koningsdag
Oil Equipment
Greetje Wesselink
Oil Equipment
04/27/2023

Van oranjegekte tot olieopslag: de onverwachte relatie tussen OilSafe en Koningsdag

04/27/2023

Hoewel het op het eerste gezicht misschien niet voor de hand ligt, bestaat er wel degelijk een relatie tussen OilSafe oliekannen en Koningsdag in Nederland. OilSafe oliekannen zijn namelijk verkrijgbaar in maar liefst 10 verschillende kleuren, waaronder oranje. En laat oranje nu net de kleur zijn van de Nederlandse nationale feestdag Koningsdag!
Oranje boven!
De relatie tussen OilSafe oliekannen en Koningsdag in Nederland


Hoewel het natuurlijk toeval is dat OilSafe oranje als kleurkeuze heeft opgenomen, is het wel grappig om te bedenken dat deze oliekannen en deksels ook prima zouden passen bij de oranjegekte die tijdens Koningsdag in Nederland heerst.


Maar afgezien van deze toevallige overeenkomst zijn OilSafe oliekannen natuurlijk vooral bedoeld voor een hele andere toepassing: het veilig en efficiënt opslaan en transporteren van smeermiddelen.


Toch is het leuk om te zien hoe sommige dingen op onverwachte manieren met elkaar verbonden kunnen zijn. Wie weet komt er tijdens de volgende Koningsdag wel een enthousiaste klusser voorbij met een opvallend oranje OilSafe oliekannetje in de hand!

Koningsdag - oilsafe oliekan


Kleur bekennen:

hoe OilSafe oliekannen en Koningsdag in Nederland verbonden zijn


Als je meer wilt weten over OilSafe oliekannen en deksels, kun je een kijkje nemen op de website van Enluse. Daar vind je uitgebreide informatie over de verschillende opties en accessoires, zodat je de juiste keuze kunt maken voor jouw specifieke toepassing. Wie weet vind je daar wel een kleur die nog beter past bij jouw persoonlijke stijl dan het traditionele oranje!

Ga naar de Enluse website


Comments
Categories